Skip to main content
0

Komptoir is teamwork!

ROBBE KEIRSE

Eén van die schakels achter die ambachtelijke zaak is Robbe. Hij vervolledigde zijn opleiding in hotelschool Ter Groene Poort in Brugge en deed horeca-ervaring op in restaurants zoals Oud Sluis***, de Zwetheul** (NL), ‘t Aards Paradijs en Volta.
Als je Robbe zoekt kijk je best eens in de kaaskelder van Komptoir.

PIERRE DE VOS

De andere schakel is chef Pierre De Vos, ook hij vervolledigde zijn opleiding in hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge en deed horeca-ervaring op in restaurants zoals Hof van Cleve*** en Bachtekerke.

Samen hebben ze passie voor lekker eten en deze willen ze graag met hun klanten delen!

Een winkel met toekomst

Ook wij, als voedingszaak, vinden het milieu belangrijk. Wij zijn ons bewust van de impact en doen de nodige inspanningen om zo ecologisch mogelijk te werken. We werken met gerecycleerd inpakmateriaal, maar je kan in onze nieuwe zaak ook inpak-vrij komen winkelen… Neem gerust jouw eigen potje mee!

Daarnaast hebben wij ook afvalverwerking met oog op composteren in plaats van verbranding. Voor onze energie werken wij met een zonneboiler, zonnepanelen en hebben wij geïnvesteerd in een passieve aanbouw voor onze keuken.